See other templatesZie andere verzekeringen

Klachten Instituut Financiele Dienstverlening

VZ-verzekeringen


| Aangesloten bij het Klachteninstituut Financiele Dienstverlening
 
Taak en doelstelling

Het Klachteninstituut Financiele Dienstverlening (Kifid) is bedoeld om u, als consument, een loket te bieden voor de beslechting van (dreigende) conflicten met financiele dienstverleners en voor informatie over financiele zaken. U kunt hierbij denken aan de productgroepen beleggingen, verzekeringen, hypotheken, kredieten, overige bankproducten en gemengde producten. U kunt altijd naar de rechter gaan in geval van een conflict, maar de binnen Kifid werkzame Ombudsman en Geschillencommissie kunnen u een alternatief bieden: in een relatief kort tijdsbestek (procederen kost vaak jaren) wordt in overleg met de betrokken financiele dienstverlener getracht een oplossing te vinden of wordt geoordeeld over de kwestie. Kifid wordt gefinancierd door een gelijknamige stichting die is opgericht door de genoemde branche-organisaties (zie initiatiefnemers). Deze hebben overigens geen enkele invloed op of bevoegdheid ten aanzien van de wijze waarop een zaak wordt behandeld.

Bovendien is de onafhankelijkheid van de Ombudsman en de Geschillencommissie gewaarborgd door hun reglementen en de wijze van hun benoeming. Kijk ook op:

Ombudsman Zorgverzekeringen en Ombudsman Pensioenen

Klachtenprocedure

Mochten de diensten van VZ-verzekeringen niet beantwoorden aan uw verwachtingen dan kunt u hierover binnen 3 maanden na het ontstaan van de klacht schriftelijk of per e-mail een gemotiveerde klacht indienen bij de directie van VZ-verzekeringen. VZ-verzekeringen verplicht zich binnen drie weken schriftelijk of per e-mail aan u mede te delen in hoeverre uw klacht gegrond is bevonden en op welke wijze aan uw bezwaren zal worden tegemoet gekomen.

Klachteninstituut
In het geval u de reactie van ons niet afdoende vindt, kunt u uw klacht schriftelijk indienen bij het onafhankelijke Kifid,
Postbus 93257, 2509 AG Den Haag.

Bel ons

Wilt u ons persoonlijk spreken? Bel ons:

Tel: 0162-470120

of maak gebruik van het

Antwoordformulier


Overstapservice

Wij zeggen uw oude polis op!. Meestal is uw polis direct opzegbaar of kan dit binnen één maand. Print dit
OPZEGKAARTJE
vul uw gegevens in , en stuur het naar ons op.

Lees verder ..

Studentenpolis

student laptop

De studenten pakketpolis biedt een specifieke en uitgebreide dekking voor een studenten prijsje. Laptop, inboedel, reisverzekering, aansprakelijkheid.

Lees verder...

 

Pechhulp Verzekering

pech onderweg klein

Met de VZ Pechhulpverzekering wordt u ter plaatse geholpen bij pech onder-weg. Ook binnen de woonplaats en in het buitenland.

Lees verder ...

 

Caravanverzekering

Caravanverzekering

De beste verzekering voor uw Tourcaravan, Vouwkampeerwagen en Stacaravan. Kies de London- of Europeesche Caravanverzekering.

Lees verder ..

 

VZ Autoverzekering

personenauto

Bij de VZ-verzekeringen autopolis kunt u de premie vergelijken van verschillende verzekeraars. Sluit direct uw autopolis! Tot wel 50% voordeliger.

Autopremie vergelijken..

Go to top