Omschrijving
Wat is verzekerd?
Downloads
Berekenen en Aanvragen

Klassieke Autoverzekering

Speciaal bezit vraagt soms om speciale bescherming. Die schitterende oude Snoek, M.G. of Triumph bijvoorbeeld. U onderhoudt hem ongetwijfeld met liefde en hoopt dat hij nog lang meegaat. Bij die goede zorgen hoort een speciale verzekering. Dus heeft u een oldtimer? Met de Klassieke Autoverzekering heeft u een uitstekende verzekering voor uw oldtimer.
 
Waar moet u aan denken?
Klassieke auto’s die niet worden gebruikt voor hobbymatige- en recreatieve doeleinden komen niet voor acceptatie in aanmerking. Verder bedraagt het maximale jaarkilometrage 7.500 km.
 
De verzekerde auto moet minstens 20 jaar oud zijn. Een geldig taxatierapport moet in geval van schade overlegd kunnen worden.
 
De volgende aanvullende verzekeringen zijn mogelijk:
  • Ongevallenverzekering Inzittenden
  • Verkeersschadeverzekering
  • Rechtsbijstandverzekering Motorrijtuigen 

Wat is verzekerd?
Klassieke Autoverzekering
 
WA-verzekering
De WA-verzekering biedt u dekking tegen aansprakelijkheid voor schade die u toebrengt aan anderen. Dat kan materiële schade of letselschade zijn. Ook de aansprakelijkheid van de bestuurder ten opzichte van de passagiers valt daaronder. Wij betalen niet alleen de schade als u daadwerkelijk aansprakelijk bent, maar wij regelen ook het vaststellen van de aansprakelijkheid.
 
Beperkt Casco verzekering
De Beperkt Cascoverzekering beschermt u tegen de financiële gevolgen van schade door onder andere brand en explosie, aanrijdingen met dieren, hagel, natuurrampen, storm, diefstal en ruitschade, maar niet alle oorzaken zijn gedekt.
 
Volledig Casco verzekering
De Volledig Cascoverzekering beschermt u ook nog eens tegen de financiële gevolgen van schade door onder andere botsingen, van de weg of in het water raken en andere externe schade-oorzaken. Dus ook schade aan de klassieke auto die u zelf veroorzaakt, is verzekerd (tenzij u dat met opzet doet uiteraard).
 
Voor de Beperkt– en Volledig Cascoverzekering is het van belang dat u beschikt over een geldig taxatierapport dat is opgesteld door een door De Goudse erkend deskundig taxateur. Dit zijn:
  • Onafhankelijke taxateurs die het predicaat ‘FEHAC goedgekeurd taxatierapport’ mogen voeren, zie hiervoor: www.fehac.nl/overfehac/taxatierapporten en klik vervolgens op Taxateurs die het  predicaat ‘FEHAC goedgekeurd taxatierapport’ mogen voeren
  • CED Automotive, zie voor contactgegevens www.ced-europe.com
    Het taxatierapport heeft een geldigheid van 3 jaar. 

Berekenen en aanvragen

Bereken zelf de premie voor uw Klassieke Autoverzekering.
U heeft de mogelijkheid de polis direct aan te vragen.
Klik op onderstaande button om de berekening te starten.

Bereken uw premie Klassieke Autoverzekering

 

klassieke-autoverzekering

Bel ons

Wilt u ons persoonlijk spreken? Bel ons:

Tel: 0162-470120

of maak gebruik van het

Antwoordformulier


Overstapservice

Wij zeggen uw oude polis op!. Meestal is uw polis direct opzegbaar of kan dit binnen één maand. Print dit
OPZEGKAARTJE
vul uw gegevens in , en stuur het naar ons op.

Lees verder ..

Go to top